Menu

Developer garage #30

2. 8. 2016, 16:00 - Nezařazené
Developer garage #30

Rozhodli jsme se věnovat pro nás novému tématu, kterým je SDR (softwarově definované rádio). Pohrajeme si s čínským přijímačem, pokusíme se chytit některé stanice a pobavíme se o budoucím využití a vylepšení.

Zůčastni se akce i ty! Podrobnosti o akci nalezneš na Facebooku nebo Google+.

4 komentáře u „Developer garage #30

Tomáš Ondrouch

Dobrý den. Je z workshopů nějaký záznam nebo pracovní listy ? Mám to k vám trochu daleko, ale témata jsou velmi zajímavá. Přeji pěkný den.

    Radek Jiránek

    Dobrý den,
    běžně z workshopů veřejné zápisy neděláme, výjimečně na některá témata o které je výrazný zájem i mimo komunitu například raspberry pi TV. Všichni naši členové však mají přístup na interní úložiště, kde jsou pracovní data k workshopům. Pokud máte zájem o některé konkrétní téma, kontaktujte nás přímo přes email a informace se vám pokusíme zprostředkovat.

Václav Sixta

Žádáte podporu, proč nejste schopni odpovědět na výše uvedený dotaz? Rádi podpoříme, když budete zveřejňovat přednášky a informace, které pomůžou ostatním a nebude to sloužit jen Vašemu hraní.

    Radek Jiránek

    Dobrý den, děkujeme za upozornění. Přeci jen je doba dovolených a proto nejsme schopni reagovat ihned. Smyslem naší společnosti není na základě finanční podpory zveřejňovat přednášky a informace. Snažíme se vytvořit místní komunitu, která členům zlepší povědomí a zkušenosti se současnými technologiemi. Naše přednášky i workshopy jsou pro veřejnost zdarma, což není v dnešních podmínkách zcela běžné. Nevím co myslíte naším hraním? Všichni členové jsou součástí komunity, kdy společně vytváří reálné projekty do niž jsou zapojeni, přináší do nich své know-how a v rámci komunity vše sdílejí. Některá témata, pokud z odezvy zjistíme, že jsou v zájmu širší veřejnosti, se snažíme popsat a dát k dispozici veřejně. Pokud bychom z každé garáže dělali zápis či návod, není to bohužel v našich časových možnostech, workshop trvá pouze tři hodiny, přibližně stejný čas by pak zabralo vše sepsat.

Komentáře nejsou povoleny.